Ruwbouw met de beste materialen

B&E Vossen is uw geschikte partner om al uw kleine ruwbouw in Tongeren en omgeving uit te voeren. Wij zorgen voor een passend evenwicht tussen de geleverde kwaliteit en de scherpe prijzen die wij kunnen aanbieden.

Plafond en vloeren

U kunt onder andere een beroep op ons doen voor kleine bekistingsopdrachten en het metselen van muren. Maar ook voor het plaatsen van plafond of vloeren staan wij steeds voor u klaar. En het plaatsen van sanitaire leidingen is een kolfje naar onze hand. De ruwbouw is cruciaal bij elk bouwproject, want hier worden de fundamenten gelegd die zorgen voor een goed verloop van de verdere werken. Reden te meer dus om voor uitvoering van deze werken te kiezen voor een bekwame aannemer die van aanpakken weet.

Duurzame materialen

Uiteraard opteren wij steeds om te werken met duurzame en vooral kwaliteitsvolle materialen. Maar als klant kiest u uiteindelijk zelf met welk materiaal er gewerkt wordt. We doen steeds al het mogelijke om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u een betaalbare offerte op maat te bezorgen. Ook de vloer- en bekistingswerken kunnen door ons uitgevoerd worden. Wij beschikken over de nodige erkenningen om alle ruwbouw en renovatiewerken veilig en conform de wetgeving uit te voeren. Kies voor vakmanschap, kennis en ervaring en laat uw ruwbouw over aan B&E Vossen uit Tongeren. Een offerte is gratis en kan aangevraagd worden na het maken van een afspraak.

Betontrappen